Dijete na kolniku u Zagrađu kupovalo sladoled, na njega naletio automobil, te ozlijeđeno prevezeno u požešku bolnicu /FOTO/

Prema informacijama iz Policijske uprave požeško-slavonske oko 15 sati u mjestu Zagrađe na županijskoj cesti Drenovac – Bilice došlo je do naleta osobnog automobila na dijete koje je, kako neslužbeno doznajemo, tom prilikom zadobilo neutvrđene tjelesne ozljede te je prevezeno u Opću županijsku bolnicu Požega.

Očevici nesretnog događaja u blizini mjesnog doma u Zagrađu tvrde da je dijete najvjerojatnije kupovalo sladoled iz kombi vozila koje je išlo kroz selo, te neoprezno pretrčavalo cestu kada je na njega naletjelo zasada nepoznato vozilo krećući se od Zagrađa prema Bilicama. Tog vozila dok očevid traje nema na mjesto nesreća tako da je moguće da je vozač napustio mjesto nesreće. Doznajemo i da je policiji poznato o kojem se vozilu i vozaču radi u kojem pravcu policijski službenici obavljaju određene izvide i radnje.

Očevid obavljaju policijski službenici PU požeško-slavonske, a daljnja istraga utvrdit će sve okolnosti navedenog događaja koji je uznemirio mještane ovog mirnog graničarskog sela tijekom nedjeljnog poslijepodneva.

Dodano u 17.30

Nakon objavljenog članka javio nam se naši čitatelj i pojasnio neke okolnosti oko prometne nesreće. Čitatelj nam tvrdi da je dijete udarilo u automobil koji se kretao gotovo “brzinom puža”. Također navodi da su na vozilu ostali tragovi sladoleda na automobilu i to na prednjoj lijevoj bočnoj strani kod prednje auto gume. Vozač osobnog vozila je nakon više od 15 minuta, prepričava nam naš čitatelj napustio mjesto nesreće prije dolaska policije zbog određenih pritisaka i neugodnosti. Nismo uspjeli doznati o čemu se točno radi ali smo uvjereni da će se policijskim izvidima utvrditi točne okolnisti i što je sve prethodilo odlasku vozača s mjesta nesreće.

0 Comment