Dežurne službe u Silvestarskoj noći u Pleternici posjetila gradonačelnica Antonija Jozić, njen zamjenik Domagoj Katić i požeško-slavonski župan Tomašević /FOTO/

PLETERNICA – Dežurne službe i njene djelatnike u Silvestarskoj noći u Pleternici sa svojim zamjenikom Domagojem Katićem obišla je pleternička gradonačelnica Antonija Jozić u društvu požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića.

U toj prigodi posjetili su dežurstvo Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije gdje su ih uz dežurne djelatnike i one u pripravnosti dočekali predsjednik i zapovjednik DVD-a Pleternica, Radovan Rotar i Zdravko Žnidarec. Ukratko su ih upoznali s aktualnim djelatnostima te poželjeli da 2018. godine ne bude niti malo gora od 2017. godine koja i nije bila za njih previše kritična.

Posjeta je uslijedila i TIM-u 2 Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije koji je novoustrojena služba unazad nešto manje od šest mjeseci. Uz dežurne medicinske tehničare goste je dočekao i ravnatelj Fabijan Barišić koji je istakao da je TIM-2 koji djeluje u Pleternici imao nešto više od 350 intervencija te da taj TIM pokriva područje grada Pleternice i Kutjeva i općine Čaglin. Barišić je naglasio kako su uspostavom TIM-a 2 u Pleternici rasterećena u jednom dijelu ekipe koje su stacionirane u Požegi. Sve pohvale na njihovom radu izrekao je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.

Prilikom posjete Policijskoj postaji Pleternica gradonačelnicu Jozić i župana Tomaševića dežurni policajci upoznali su s trenutnim aktivnostima naglašavajući kako je u Silvestarskoj noći angažirano nešto više policijskih službenika a sve u cilju sigurnosti građana. Novu godinu policajcima na terenu zaželjeli su gradonačelnica Jozić i župan Tomašević.

Na samom odlasku iz Pleternice imali smo priliku vidjeti odlazak medicinske ekipe TIM-a 2 na teren, intervenciju, koja je uvijek spremna reagirati i biti na pomoći u svakom trenutku i u što kraćem roku.

0 Comment