Darko Matijević, Josip Malčić, Mato Kundakčić i Darko Marenjak primili medalje za 40 godina u vatrogastvu , a 23 vatrogasca za 20 godina /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Nakon prošlogodišnje proslave velikog jubileja kada je Dobrovoljno vatrogasno društvo Grabarje slavilo osam desetljeća rada na 81. godišnjoj skupštini Darko Matijević, Josip Malčić, Mato Kundakčić i Darko Marenjak primili su naknadno medalje za 40 godina u vatrogastvu, a Anto Soldo, Ivica Ribičić, Ivan i Anamarija Rezo, Ivica Bešlić, Mato Ergović, Dejan Kundakčić, Ivan Kubeša, Dario i Šimun Vido, Tomislav Vukelić, Dragan Drakula, Valentina i Petar Silović, Ivana, Mario i Filip Javora, Ivica Jurišić, Antun Ljubičić, Dino Matijević, Petar Štimac, Ana Kalafadžić i Valentin Miketa za 20 godina u vatrogastvu.

Sudionike skupštine, među kojima su bili savjetnici kutjevačkog gradonačelnika Ivica Malnar i Ivica Ribičić, zatim Marko Ašenbrener, županijski zapovjednik i Branko Vido, predsjednik Gradskog vijeća Kutjeva, pozdravio je Mario Pimpel, predsjednik DVD Grabarje, a izvješće o radu u prošloj godini podnio je zapovjednik Mato Ergović.

-Imali smo više radnih akcija na uređenju doma i okoliša, sudjelovali u obuci za zvanja u vatrogastvu, nastupili na državnom natjecanju, nabavili dio opreme, te intervenirali zbog poplava u Kuli, Bektežu i Grabarju – istakao je Ergović.

Ovo DVD ima 206 članova od čega su 140 redovni, 32 operativni i 52 mladež i djeca. Donijet je program rada koji obuhvaća radove na uređenju objekata, te kupovinu osobne i skupne opreme.

-Grad Kutjevo vam daje potporu što je zakonska obaveza, a zahvala za sve što se učinili zbog nepogoda pomažući našim građanima – kazao je u pozdravnoj riječi savjetnik kutjevačkog gradonačelnika Malnar.

Rad skupa pozdravili su Ivan Baša, predsjednik Vatrogasne zajednice Požeštine i županijski zapovjednik Marko Ašenbrener, a umirovljeni učitelj Ivan Abibović uručio je umjetničku sliku društvu rad slikarice Ljubice Josipović kao zahvalu za suradnju sa Udrugom slikara i pjesnika Matko Peić iz Požege.

Foto: D. Mirković

 

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek