Danijela Krizmanić je nova ravnateljica trenkovačke Osnovne škole

Autor: Jelenko Topić

Zbog isteka mandata dosadašnjem ravnatelju Osnovne škole Vladimira Nazora u Trenkovu nedavno je raspisan natječaj za tu funkciju. U zakonskom roku na njega su prispjele dvije molbe.

Vijeće roditelja, Radničko vijeće i Učiteljsko vijeće te školske ustanove odlučilo je da se na tu dužnost izabere Danijela Krizmanić, koja je u navedenoj školi od 2000. godine radila na radnom mjestu učiteljice razredne nastave. Pored toga dugogodišnji je član Školskog odbora iz reda učitelja i stručnih suradnika.

Stav o ovom izboru u konačnici je zauzeo i Školski odbor donijevši odluku da se Danijela Krizmanić izabere za ravnateljicu osnovne škole Vladimira Nazora.

Ovaj izbor još treba potvrditi Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a za takvu odluku nema nikakvih zapreka tako da se uskoro očekuje njeno donošenje što  je uobičajena praksa kod imenovanja čelne osobe u našim školama.

Podsjetimo ovo je drugi natječaj za izbor ravnatelja Osnovne škole u Trenkovu. Prvi natječaj je također donio izbor Danijele Krizmanić na ravnateljsku dužnost, no zbog proceduralnih razloga poništila ga je Prosvjetna inspekcija pa je raspisan novi natječaj na kojemu je  izabrana jednoglasnom odlukom Školskog odbora.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88