Damir Razumović oglasio se nakon sučeljavanja kandidata

Autor: D.K.

Poštovani žitelji Kutjeva i prigradskih naselja;

Predizborna kampanja ulazi u završnicu i svi već pomalo iznose svoje prognoze rezultata, a uglavnom temeljene na aktivnostima po terenu tijekom ove predizborne kampanje. Tako i preporuka „ako mislite pobijediti, morate organizirati okupljanja na kojima će biti puno simpatizera, jer tako stvarate dojam potpore birača..“ ima, vjerujem izvorište u tom predizbornom folkloru.

Dakle, dojam koji se stvara prezentacijom, ključ je uspjeha na izborima, a ne politike koje predstavljamo i nudimo. Pa, ako je tome tako, ako to većina misli, ovoga puta ću s Vama podijeliti svoje dojmove ove kampanje.

#ostanimo odgovorni# naslov je, ne ove predizborne kampanje, nego kampanje kojom se nastoji osigurati uvjete za neko „drugačije normalno“ ili konačno NORMALNO. Tako smo se i mi kao odgovorni ljudi, uključili u ove izbore da vratimo vjeru da se može pobijediti „rastrošnost, netransparentnost, bahatost, začahurenost. Da se mogu zaustaviti nelogična investiranja i zapošljavanja na teret poreznih obveznika, a vratiti pošten, iskren, racionalan pristup razvoju grada Kutjeva i svih prigradskih naselja.“ (Mato Jakovljević, FB).

Biti odgovoran znači poštivati sve društvene norme i zakone koji uređuju naš svakodnevni život kao pojedinaca i društva u cijelosti. Taj naslov me ponukao da se, osim kandidature za gradonačelnika Kutjeva i na koalicijskoj listi Domovinski pokret i Most, kandidiram i na listi čekanja u redu za cijepljenje protiv „Covid-19“ ( nije mi važno kojim cjepivom ).

Zato (jer smo odgovorni) nismo ni organizirali okupljanja, koja su ograničena preporukama HZJZ i stožera civilne zaštite Požeško-slavonske županije, a i zato jer mi nemamo na raspolaganju gradske resurse koji su u ovoj kampanji korišteni od strane vladajućih: službeni automobili za obilazak i motiviranje glasača, informatička oprema korištena u prezentacijama, korištenje društvenih domova i škola u predizbornoj kampanji…

Spin doktori su manipulatori uvjereni da su iznad običnih manipulatora i često vole taj naziv „doktor“. Svjesni su svojih nesavjesnih i neodgovornih, prema javnosti pokvarenih namještaljki, koju pokušavaju (a često i uspijevaju) izmanipulirati raznim smicalicama, lažima i podmetanjima.

Takva manipulacija upravo ide putem portala kutjevački.hr koji je medijska platforma grada Kutjeva, a koji se brutalno koristi u ovoj kampanji. Nisam sudjelovao u najavljenom sučeljavanju na ovom portalu, jer su režiseri u sjeni pripremili igrokaz hvalospjeva postignuća, života i djela aktualnog gradonačelnika.

Sudjelovanje na predizbornom sučeljavanju koje je sadašnji gradonačelnik očigledno organizirao sa samim sobom, a kojeg je samo formalno za javnost organiziralo HDZ-ovo kutjevačko glasilo bilo bi s moje strane kao budućeg gradonačelnika grada Kutjeva, licemjerno prema svim mojim sugrađanima.

Naime, osnivač portala Kutjevački.hr je Razvojna agencija grada Kutjeva, a čiji je jedini osnivač grad Kutjevo na čelu sa sadašnjim gradonačelnikom. Žalosno je što sadašnji gradonačelnik ne smije pred svoje sugrađane bez unaprijed dobivenih pitanja. A kviz-pitanja na koja gospođa kandidatkinja za gradonačelnicu nije znala odgovoriti, pa međusobno slaganje u idejnim rješenjima u upravljanju gradom, samo potvrđuje namjeru stvaranja velike koalicije, što nam se servira.

I upravo zato, birajte ljude koji će vam u svakom trenutku biti na raspolaganju i biti spremni odgovoriti na sva vaša pitanja. Također, od aktualnog gradonačelnika očekujem ispriku Vama zbog pokušaja manipuliranja.

Vaš budući gradonačelnik, Damir Razumović

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88