ČLANSTVO HAK-a: Povlastice za vučnu službu, servis vozila, a traje akcija izmjene guma

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Ovih jesenskih mjeseci živo je u požeškom Autoklubu, odnosno njihovoj radionici u ulici Vatroslava Lisinskog 10 koja radi svakog dana od 8 do 17 sati i subotom od 8 do 13 sati, dok je dežurstvo putem jedinstvenog pozivnog broja u cijeloj zemlji 1987 organizirano stalno tj. od 0 do 24 sata!

-Sada je u toku akcija izmjene ljetnih guma, te postavljanje zimskih koje su obavezne na vozilima od 15. studenog – kaže predsjednik Autokluba Požega Marijan Babić i dodaje da članovi Hrvatskog autokluba(HAK) uz osnovni paket Start kojega plaćaju  200 kuna godišnje imaju pravo jednom u godini članstva obaviti besplatno izmjenu guma.

Serviser Zdenko Štajb dodaje da u ovoj radionici imaju svu potrebnu opremu za izmjenu guma, kao i druge poslove za svoje članstvo, što uključuje balansiranje kotača i drugo.

Podsjetimo osnovni paket(Start) daje članovima ukupno 1500 kuna godišnje kroz različite poslove na vozilu kao što su kontrola svjetala, izmjena guma i testiranje rada motora vozila, a moguće je i korištenje šlep službe u slučaju kvara vozila.

Pored toga Marijan Babić ističe i ostale pojačane pakete HAK-a i to Optima(300 kuna godišnje) i Europa(500 kuna godišnje) koji daju brojne dodatne pogodnosti članovima i uključujući i one u europskim zemljama u slučaju kvara vozila i prometne nezgode.

Dakako uz sve tri paketa članovi HAK-a imaju njegovom članskom karticom i brojne popuste pri putovanjima, zatim u prodavaonicama, uslužnim djelatnostima, ugostiteljskim objektima i drugom o čemu se mogu detaljnije informirati na Internet stranicama Hrvatskog autokluba.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek