Članovi Moto kluba Independent: U prigodi Svih svetih prisjetili se svojih članova i prijatelja

POŽEGA – Članovi požeškog Moto kluba Independent prisjetili su se svojih preminulih prijatelja te su prigodom Svih svetih posjetili njihova vječna počivališta i mjesta stradavanja. 

Tako je njih 20-ak posjetilo mjesto stradanja Roberta Špoljara iz Orahovice, njihovog moto prijatelja, koji je vraćajući se sa moto susreta 2014. godine poginuo u Požegi na izlazu iz Osječke ulice. U prigodi sjećanja na svog dugogodišnjeg člana i prijatelja zapalili su svijeće na grobu Roberta Nekića na vidovačkom groblju. Robet je u prerano preminuo zbog bolesti.

Motoristi Independenta zapalili su svijeće i na mjestu stradanja prijatelja i brata njihovog člana, Mladenka Krstanovića u požeškoj Industrijskoj ulici koji je poginuo 2003. godine.

Kod Spomen obilježja 123. brigade motoristi su zapalili svijeće gdje su se prisjetili svih poginulih motorista i branitelja posebice Damira Rukelja brata njihovog člana koji je poginuo 1991. u ratu, a i sam motorist i zaljubljenik u motore.

Paljenjem svijeća na golobrdačkom groblju odana je počast i prisjetili su se svog člana Ivice Zovka koji je iznenada preminuo u svibnju ove godine. Tom prigodom posjetili su i obitelj pokojnog Ivice što je također plemenita gesta.

/Foto: Marko Krstanović /

 

0 Comment