Članovi HAK-a dobivaju kamion za prijevoz oštećenih i pokvarenih vozila

Autor: D.K.

POŽEGA – Autoklub Požega, koji okuplja više stotina članova Hrvatskog autokluba(HAK) na području Požeške kotline, održali su godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj je izvješće o radu kroz ovu godinu podnmio predsjednik Marijan Babić.

Autoklub Požega je poboljšao opremljenost jer imaju vlastito vozilo, a nabavljena je oprema potrebna radionici za servisiranje vozila, te zamjenu guma tako da je to prije zimske sezone bilo u stalnom radu i na usluzi brojnom članstvu. Proveli su i akciju „Sigurno u prometu“ u osnovnim školama za koju je potporu dao HAK.

-Već dugo vremena nameće se potreba kupovine kamiona za prijevoz oštećenih i pokvarenih vozila  kroz službu „Pomoć na cesti“, sredstva smo osigurali, HAK nam je ponudio potporu, tako da smo našli rješenje i uskoro slijedi kupovina tog vozila – kazao je Babić, a članovi skupštine to su prihvatili.

Najavljeno jer do kraja ove školske godine osposobljavanje i polaganje ispita za vožnju bicikla namijenjeno učenicima petih razreda osnovnih škola, kao i uključivanje više vozača i članova obitelji u članstvo Hrvatskog autokluba zbog pogodnosti koje im se nude.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek