Ćiro i vinski kardinal Bauer ispratili Uroša u zasluženu mirovinu /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

GOLOBRDCI– Malo je onih koji u današnjem vremenu poput Uroša Svitlica iz Mihaljevaca prave fešte u različitim za svoju rodbinu i prijatelje u prigodama. Ovoga puta fešta je bila povodom njegovog odlaska u zasluženu mirovinu, što je za njega kako je rekao važan korak u životu iz kojeg razloga je to i obilježio na poseban način.

Na svečanost je pozvao brojne uzvanike iz požeškog kraja ali i iz susjednih županija. Prigodne prostorije za takve namjene Marka Ždrakića u Golobrdcima bila je ispunjena do zadnjeg mjesta. Okupilo se sviše od dvije stotine gostiju. To ne začuđuje jer je slavljenik tijekom svog rada kroz pune četiri decenije stekao brojne prijatelje i poznanike. Radio je u HEP-u Požega i to na terenu diljem Požeške kotline i obavljao različite radove u brojnim naseljima i domaćinstvima. Uvijek je bio veseljak kojega su svi željeli u svom društvu.

Proslavu je iskoristio za okupljanje prijatelja s kojima se družio na raznim proslavama, kirvajima, rođendanima i drugim manifestacijama. Sad im je ovom feštom uzvratio ali i obećao da će biti još sličnih u narednim godinama.

Među uzvanicima su bili i Boris Ćiro Gašparac – Ćiro Požeški i njegov prijatelj dugogodišnji župnik u ovim krajevima vlč. Stjepan Štefanek – Štef. S Ćirom su gosti uz pratnju glazbenog sastava “Anđeli” pjevali njegove poznate pjesme koji se pokazao i kao izvrstan zabavljač. U pjesmi je pomogao i vinski kardinal Vlado Bauer, a slavlje su uz brojne goste uveličali i gospodarstvenici iz Požeštine s kojima je Uroš surađivao, na ovaj ili onaj način.

Gdje Ćiro pjeva slavlje traje do ranih jutarnjih sati koja je do tog doba i potrajala uz obilje različitih delicija koje je Uroš pripravio kao i vrhunskih vinskih kapljica.

Proslava je nakon ponoći bila još veselija jer je Uroševa supruga Đurđa slavila rođendan. Uslijedile su brojne čestitke uz rezanje rođendanske torte što je također slavljeničku atmosferu učinilo ljepšom.

Kako je to sve bilo za sve se pobrinuo naš fotoreporter Dule Mirković koji je fotoobjektivom zabilježio one najzanimljivije detalje.

Foto: D. Mirković [FAG id=242054]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88