Ćiro Blažević i Milan Bandić među Požežanima /FOTO/

POŽEGA – Poznati nogometni trener i legenda hrvatskog nogometa Ćiro Blažević, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i jedan od njegovih najbližih suradnika nekadašnji uspješni požeški golman Zdenko Antunović, inače porijeklom iz ovog kraja, točnije iz Jakšića, boravili su u Požegi, a susreli su se sa mnoštvom svojih poznanika i dakako iznenađenih građana.

U društvu svoga prijatelja požeškog poduzetnika Nikole Brekala koji im je bio nakratko domaćin družili su se uz čašicu razgovora na otvorenoj terasi pizza bara „Bolte“.

-Bio je to susret starih prijatelja jer se poznajemo dugi niz godina, a protekao je u ugodnoj atmosferi, druženju i opuštenom razgovoru – kazao nam je Nikola Brekalo.

Tijekom daljnjeg boravka primio ih je požeški biskup dr. Antun Škvorčević o ćemu ćemo naknadno izvijestiti.

-Nakon razgovora sa biskupom razgledali smo katedralu sv. Terezije Avilske, Dijecezanski muzej i druge povijesne znamenitosti Požege vezane uz crkvu – kazao nam je Zdenko Antunović.

Kako smo neslužbeno saznali Blažević, Bandić i Antunović svoj požeški posjet završili su druženjem sa brojnim požeškim  prijateljima na predjelu Fratrovica kod obitelji Ivice Mikulića, umirovljenog ratnog zapovjednika Vojne policije u Požegi, koji je njihov dugogodišnji prijatelj.  

Foto: Iz privatnog fb albuma

0 Comment