Ćiro Blažević i Milan Bandić među Požežanima /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Poznati nogometni trener i legenda hrvatskog nogometa Ćiro Blažević, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i jedan od njegovih najbližih suradnika nekadašnji uspješni požeški golman Zdenko Antunović, inače porijeklom iz ovog kraja, točnije iz Jakšića, boravili su u Požegi, a susreli su se sa mnoštvom svojih poznanika i dakako iznenađenih građana.

U društvu svoga prijatelja požeškog poduzetnika Nikole Brekala koji im je bio nakratko domaćin družili su se uz čašicu razgovora na otvorenoj terasi pizza bara „Bolte“.

-Bio je to susret starih prijatelja jer se poznajemo dugi niz godina, a protekao je u ugodnoj atmosferi, druženju i opuštenom razgovoru – kazao nam je Nikola Brekalo.

Tijekom daljnjeg boravka primio ih je požeški biskup dr. Antun Škvorčević o ćemu ćemo naknadno izvijestiti.

-Nakon razgovora sa biskupom razgledali smo katedralu sv. Terezije Avilske, Dijecezanski muzej i druge povijesne znamenitosti Požege vezane uz crkvu – kazao nam je Zdenko Antunović.

Kako smo neslužbeno saznali Blažević, Bandić i Antunović svoj požeški posjet završili su druženjem sa brojnim požeškim  prijateljima na predjelu Fratrovica kod obitelji Ivice Mikulića, umirovljenog ratnog zapovjednika Vojne policije u Požegi, koji je njihov dugogodišnji prijatelj.  

Foto: Iz privatnog fb albuma

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot