Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Čin, čin, ovaj petak rezervirajte za Schön blick i Castrum gin!

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Gin&tonic pool party održat će se po drugi put ovaj petak u restoranu Schön blick u Vetovu. Ovaj, svima nam poznati restoran, drugu godinu zaredom održava ovakav party u suradnji s destilerijom Craft spirits iz Kaptola, koja proizvodi Castrum gin. Prošle godine party je okupio mnoštvo ginoljubaca na jedno mjesto netom nakon izlaska Castrum gina na tržište, a ove godine očekuje se još veći broj s obzirom na to da ne postoje korona mjere.
Ekipa iz Schön blicka potrudit će se da putem gin tonika te koktela s ginom otkrijete sve čari ovog slavonskog gina, koji je ove godine osvojio zlatnu medalju za London dry gin te srebrnu za Barrel aged gin. Gin ove mlade destilerije je na tom prestižnom natjecanju proglašen najboljim žestokim alkoholnim pićem koje je pristiglo na ocjenjivanje iz Hrvatske te je uvršten u top 10 najboljih ginova u svijetu. Sinergija ove destilerije i restorana iz Vetova prisutna je već više od godinu dana, a kojom su uspjeli nametnuti neke nove trendove u našem mjestu.
Party će se održati u prostoru kraj bazena od 21 sat, a sve okupljene zabavljat će acoustic duo GemJams uz najbolje domaće i strane rock i pop hitove. Rezervacija stola je obvezna, a vrši se pozivom na jedan od sljedeća dva broja: Josipa 098 829 291 ili Anita 098 484 850. Rezervacije su potrebne zbog organizacije, no rezervacija se ne plaća, a isto tako ulaz na party je besplatan.
Jedini zadatak za petak je još okupiti omiljenu ekipu, naoružati se plesnim koracima i doći uživati pod vedrim nebom uz omiljeno piće u ruci.
Više informacija o samom partyju možete pronaći na Facebook eventu.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.