„Četvrtak na požeškoj tržnici: Oku ugodno – nepcu ukusno“ /FOTO/

Autor: V.P.

POŽEGA – Želeći vratiti nekadašnju vrevu, stotine štandova i tisuće kupaca na požešku tržnicu Komunalac Požega d.o.o. je ovih dana završio s uređenjem vanjske fasade, sanitarnih prostorija, krovišta i unutarnjim uređenjem, popravljanje tehničkih uvjeta rada. Ukupno se uložilo više od 100 tisuća kuna vlastitih sredstava i tržnicu dovelo do statusa, „oku ugodno“. Posebno se radilo i na povećanju broja zakupaca klupa i štandova kako bi se povećala i ponuda domaće hrane, proizvoda OPG-ova, a posebno hrane koja dolazi na tržnicu direktno s polja, kako bi se dovelo do „nepcu ugodno“.

Akcija promocije novog izgleda i sadržaja požeške tržnice tako se provodila pod nazivom cijele akcije „Četvrtak na požeškoj tržnici: Oku ugodno – nepcu ukusno“, o kojoj je nešto više rekao direktor Komunalca Anto Bekić.

-U ovom velikom tjednu ususret Uskrsu, kada je povećan broj prodavača i kupaca, poduzeli smo kroz našu tvrtku Komunalac da promoviramo našu novouređenu tržnicu i pozovemo kupce da dođu u što većem broju, kako bi se opskrbili s domaćim proizvodima. Na taj način je cilj omogućiti proizvođačima i OPG-ima s područja Požeštine da ponude svoju robu, a kupcima omogućujemo da imaju svježe proizvode. Znamo da su oni proizvodi koji imaju što manje kilometara od mjesta proizvodnje do našeg stola najsvježiji i cijela Europa najviše cijeni proizvode koji nastaju u najbližoj okolini. Tu tradiciju koju je nekada imala požeška tržnica tvrtka Komunalac želi vratiti u Požegu.

Novouređena tržnica svakako će potaknuti građane da se zdravo hrane i kupuju domaće proizvoda čime ujedno pomaže i opstanku poljoprivrednih gospodarstava s područja Požeštine. Danas su djelatnici Komunalca svim kupcima dijelili ekološke platnene vrećice, promidžbene materijale ali i zdrave sokove od voća koje su pripremali od voća s tržnice.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot