Četverodnevni boravak predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u Požeško-slavonkoj županiji

Autor: DK

POŽEGA – Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović izmjestit će svoj Ured u Požeško-slavonsku županiju od 28. veljače do 3. ožuj

Boravak u Požeško-slavonskoj županiji, predsjednica Grabar Kitarović započet će u utorak, 28. veljače 2017. godine u jutarnjim satima ispred zgrade Požeško-Slavonske županije u Požegi, gdje će, zajedno sa županom i gradonačelnikom nazočiti podizanju predsjedničke zastave. Nakon obraćanja nazočnima, slijede radni sastanci Predsjednice s predstavnicima Županije i Grada, obrazovnih i vjerskih institucija, braniteljskih udruga te nacionalnih manjina. U poslijepodnevnim satima predsjednica Grabar-Kitarović će razgovarati s građanima Požege, a zainteresirani za susret mogu se unaprijed prijaviti u Uredu predsjednice.
Osim boravka u Požegi, predsjednica Grabar-Kitarović posjetit će Pakrac, Lipik, Pleternicu i Kutjevo te mnoge općine na području Požeško-slavonske županije gdje će obići tvrtke, lokalne obrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te obrazovne, kulturne, zdravstvene i vjerske ustanove.
U sklopu boravka u Požeško-slavonskoj županiji hrvatska Predsjednica nastavit će projekt „Hrvatska čita“ kojim promovira kulturu čitanja među djecom i mladima. Isto tako, nastavit će se projekt „Osjeti Hrvatsku“ kojim će se šefovi diplomatskih misija i međunarodnih organizacija akreditirani u Republici Hrvatskoj upoznati s prednostima i mogućnostima Požeško-slavonske županije.
 
Foto: Ilustracija, arhiva, pozega.eu

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: