Čestitka požeškog gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića u prigodi Božića

Autor: D.K.

Drage Požežanke i Požežani,

iskreno i od srca vam čestitam Božić, blagdan mira i obiteljskog zajedništva, blagdan nade i radosti!

Tijekom cijelog prosinca ispunjeni smo posebnim, blagdanskim duhom. Božić je vrijeme kada otvaramo srce i pomažemo jedni drugima više nego inače. Doba je to kad se okupljamo u krugu svojih obitelji, zajedno blagujemo i radujemo se Isusovom rođenju. Blagdanski običaji pokazuju naše bogato nasljeđe, pripadnost narodu i vjeri. Zahvaljujući svemu tome, iskreno prihvaćanje Božića, pomaže nam da budemo bolji ljudi.

Božić vjernici slave kao praznik nade i radosti koji donosi rođenje malog Isusa te novo, sretnije doba koje ono navještava. Upravo je ta poruka danas, u vrijeme kad se zbog pandemije koronavirusa nalazimo pred izazovima kakve današnje generacije ne pamte, izuzetno važna. Ona govori da svaki izazov i zlo može i mora biti svladano, da dobrotom i ljubavlju možemo postići sve, te da pomaganjem potrebitima ovaj svijet možemo učiniti boljim i ljepšim mjestom za život.

S tim porukama, drage sugrađanke i dragi sugrađani, čestitam vam Božić i želim vam dobro zdravlje, obilje sreće i zadovoljstva u novoj 2022. godini!

Vaš gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek