U Cerovcu napravljeno ugibalište za autobuse; uskoro stiže i nadstrešnica

Autor: D.K.

blankJAKŠIĆ / CEROVAC – Moglo bi se nabrojiti i više od desetak projekata ne tako male vrijednosti koji su u ovoj godini odrađeni na području općine Jakšić, a kojim se želi poboljšati standard življenja i ostanak stanovništva na tom prostoru. Radi se i na stvaranju preduvjeta za širenje gospodarstva na čemu intenzivno radi općinski načelnik Ivica Kovačević i to prvenstveno na poduzetničkoj zoni za koju već ima zainteresiranih subjekata koji imaju ozbiljne planove.

blank

Dok su u tijeku radovi na postavljanju LED rasvjete u Eminovcima na drugoj strani općine, točnije u Cerovcu, ovih se dana radilo na izgradnji autobusnog ugibališta. Time će se povećati sigurnost tamošnjih stanovnika, prvenstveno djece, koji nisu imali primjereno mjesto gdje bi autobus mogao stati jer ipak se tu radi o veoma frekventnoj prometnici.

blank

Na inicijativu načelnika Kovačevića Hrvatske ceste su prihvatile dio investicije oko izgradnje ugibališta vrijednog više od 70 tisuća kuna. Općina je ishodila potrebnu dokumentaciju i izradila izvedbeni projekt, a ovih se dana treba postaviti nadstrešnica na stajalištu. Za sve to općina je iz svog proračuna izdvojila nešto više od 20 tisuća kuna.

Kako doznajemo, tu nije kraj infrastrukturnim radovima na području općine Jakšić u ovoj godini. Na sve će imati utjecaj vremenski uvjeti, a ako oni budu prihvatljivi bit će još iznenađenja.

blank

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića