Čarolija u Shhhumi iznad svih očekivanja [FOTOGALERIJA]

Autor: D.M.

Ideja o glamuroznom adventu u Aquaparku Shhuma u Velikoj Nina Šutalo nije dočekala, tragično je preminula. Međutim, oni koji su nastavili njene zamisli su se toliko potrudili da se ova manifestacija može svrstati u sam bok europskih metropola.

Ako organizatori ustraju, a ove su godine pripremili program iznad očekivanja u odnosu na prošlogodišnju organizaciju, treba očekivati da će posjetitelji dolaziti ne samo iz požeške i okolnih županije već i inozemstva.

Otvorenje, simbolično na blagdan sv. Nikole. Sve blješti od lampica koje se broje u stotinama tisuća. Iz dvadesetak gastro kućica širi se miris roštilja, pečenih fritula i kuhanog vina. Na svakom koraku pjesma i veselje. Veličke mažoretkinje pokazaju što su uvježbale ove godine. Na pozornici se izmjenjuju izvođači. Najmlađi su na ledu upravo otvorenog klizališta.

Sa dobrim željama u nebo su izaslani brojni baloni na topao zrak. Tu je i sv. Nikola i njegoiv vjerni partilac Krampus kojima hrle dobra djeca da bi ih mobitelom snimili roditelji. Zadovoljstvo, krepeći se kuhanim vinom ne kriju Robert Hofman, načelnik općine Velika i Dražen Akmačić, velički župnik.

Baš čarobno, kako je vjerojatno Nina zamislila. Čarolija će trajat mjesec dana, do 6. siječnja iduće godine uz bogat i sadražajan svakodnevni program.To se jednostavni mora vidjeti i osjetiti.

Tekst i foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek