Čaglinski osnovnoškolci donijeli još jednu u nizu prvih nagrada: Japanski jezik im je skoro kao materinji

Autor: DK

Učenici Osnovne škole Stjepana Radića Čaglin, Leon Bolić, Goran Miloš, Dario Pamer i Stanko Panić dokazali su se i osvojili prvo mjesto na 18. Natjecanju u govorništvu na japanskom jeziku održanom 31. ožujka u Zagrebu u organizaciji Filozofskog fakulteta i Veleposlanstva Japana u RH.

Poznato je da je čaglinska Osnovna škola Stjepana Radića jedina osnovna škola u Hrvatskoj u kojoj se godinama uči japanski jezik kroz izvannastavnu aktivnost. Čaglinski su se učenici na natjecanju nastupili u kategoriji skupnih nastupa.

Natjecanje je otvorio g.Kazumasa Miyazaki, otpravnik poslova Veleposlanstva Japana u Republici Hrvatskoj, a čaglinsku školu predstavljali su Leon Bolić, Goran Miloš, Dario Pamer i Stanko Panić koji su otpjevali ,,Kad si sretan”. U skupnom nastupu su još nastupile Lara Pečurlić i Ana Uljatovski s pjesmicom ,,Akarui Ohisama” te osmašice Ema Budoš, Dora Kavicki, Claudia Pamer, Andrea Rogalo i Nada Stjepanović koje su izvele igrokaz ,,Nevolje jedne tinejdžerice”.

Za nastup ih je za japanski jezik pripremala učiteljica engleskog jezika Akiko Nishimoto Damjanović koja također zaslužuje svaku pohvalu

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića