Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

ČAGLINSKI JUDO KLUB „SLAVONAC“ Na turniru u Svetoj Nedelji osvojili tri zlatne, dvije srebrne i dvije brončane medalje

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: JK Slavonac

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: JK Slavonac

U organizaciji Judo kluba „Sakura“, u Svetoj Nedelji je održan međunarodni turnir pod nazivom „Sacura cup“ na kojemu se okupilo 623natjecatelja iz 47 klubova. Judo klub „Slavonac“ iz Čaglina predstavljalo je 7 natjecatelja. U uzrastu do 12 godina nastupila je Ema Blagojević te je nakon četiri pobjede i jednog poraza osvojila brončanu medalju. U istom uzrastu su se borili Filip Šutić i Bruno Bluha, Filip postiže tri pobjede uz jedan poraz te također osvaja brončanu medalju. Bruno Bluha u svom uzrastu odrađuje četiri odlične borbe iz kojih je izašao kao pobjednik te je osvojio zlatnu medalju. Zatim odlazi u borbe u starijem uzrastu do 14 godina, postiže tri pobjede, gubi finalnu borbu te osvaja srebrnu medalju.

U uzrastu do 14 godina borili su se Iva Čančar, Rafael Ćosić, Ivona Švajda i Ivano Bošnjak. Iva Čančar je osvojila zlatnu medalju nakon odličnih dviju borbi. Rafael Ćosić ostvaruje dvije pobjede uz dva poraza i zauzima peto mjesto u poretku. Ivona Švajda se borila u najbrojnijoj kategoriji uzrasta. Iz svih pet borbi izlazi kao pobjednica, osvaja zlatnu medalju i skulpturu za najbolju natjecateljicu u uzrastu do 14 godina. Ivano Bošnjak poslije odličnih triju borbi odlazi u finale u kojem je presudila sportska sreća, a nakon poraza osvaja srebrnu medalju. Djevojčice do 14 godina su osvojile i pehar za treće mjesto u ekipnom poretku za taj uzrast.
-Nakon uspješnog dana na borilištima, još smo stigli uživati u programu obilježavanja Dana Općine Čaglin, gdje su nas dočekali s pjesmom i čestitkama-kazao je Robert Garc, trener Judo kluba „Slavonac“.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.