Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Čaglinski judaši osvojili mnogo dobrih plasmana i medalja /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Čaglinski judaši osvojili mnogo dobrih plasmana i medalja /FOTO/ Požega.eu | Čaglinski judaši osvojili mnogo dobrih plasmana i medalja /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Judo klub Sakura organizirao je u Svetoj Nedelji međunarodni turnir pod nazivom „ Sacura cup“ na kojemu se okupio 821 natjecatelj iz 53 kluba s područja sedam 7 država.Borbe su se odvijale na 5 borilišta, uz odličnu organizaciju i vodstvo turnira. Judo klub Slavonac predstavljalo je 7 natjecatelja. U uzrastu do 10 godina nastupio je Antun Petrović te je nakon četiri pobjede i jednog poraza, među 19 natjecatelja, osvojio srebrnu medalju. U uzrastu do 12 godina borile su se Iva Čančar, Ella Lukas i Ivona Švajda. U kategoriji do 27kg Iva Čančar je osvojila zlatnu medalju nakon odlične 3 borbe i iza sebe ostavila još 12 protivnica. Ella Lukas i Ivona Švajda su se ponovno borile u kategoriji do 36 kg koja je imala ukupno 17 borkinja.Ella je nakon dvije pobjede i dva poraza zauzela peto mjesto u ukupnom poretku, dok je Ivona nakon 4 pobjede osvojila zlato, te je proglašena najboljom natjecateljicom u uzrastu do 12 godina. Cure su si svojim plasman osigurale pehar za drugo mjesto u ukupnom poretku ekipa među curicama do 12 godina u konkurenciji od 27 ekipa.

U kategoriji do 16 godina predstavljala su nas tri dečka. Goran Miloš je nakon duge pauze i odlično odrađene 2 borbe na kraju izgubio u finalu i okitio se srebrom. Matej Kukić je ponovno pokazao svoje borilačke sposobnosti i nakon 2 pobjede osigurao si finale u kojemu je izgubio i time osvojio također srebrnu medalju. Domagoj Knežević je također jedan od odličnih boraca koji se priključio ekipi nakon poduže stanke od nastupa, te se kroz repasažne borbe izborio za brončanu medalju.

Čestitke svim judašima na borbenosti i uloženom trudu, jer nije lako ustati u ranim jutarnjim satima i ostati na nogama do kasnih večernjih, te što su cijelo vrijeme bili jedni uz druge za vrijeme borbi. Čestitke i treneru Robertu Garcu koji ulaže svoje napore kako bi djeca predstavila sebe i kraj iz kojeg dolaze u najboljem svjetlu.

Zahvala i roditeljima koji ohrabruju svoju djecu, prate djecu na turnirima i omogućuju im na kraju odlazak na ovakva događanja, te se zajedno vesele uspjesima svih judaša poput velike obitelji, danas je to bio otac Mario Švajda, na sljedećem turniru već netko drugi. Do tad želimo svim judašima da se dobro odmore, uživaju u svom uspjehu i vesele se novima koji tek slijede.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo