„Čaglinske zore“ zapjevale svojim umirovljenicima i njihovim gostima /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

ČAGLIN – Redovni godišnji skup i okupljanje članova Matice umirovljenika općine Čaglin protekao je u veselom druženju, a kao gosti nazočili su načelnik općine Čaglin Dalibor Bardač, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Ivan Ronta, te predstavnici umirovljeničkih udruga gradova i općina s područja Požeštine.

Dalibor Bardač, načelnik općine Čaglin

-Imali smo nekoliko izleta za naših šezdesetak članova, nastupali na sportskim i pjevačkim susretima, a mješovita pjevačka skupina „Čaglinske zore“ često zapjeva među nama, kao i u različitim prigodama – kazao je o proteklom radu Mato Štimac, predsjednik Matice umirovljenika općine Čaglin pozdravivši sudionike i goste skupa, te se zahvalio općini Čaglin koja pomaže njihov rad.

-Drago mi je da se ovako lijepo okupljate i družite, vaša udruga  ima dosta aktivnosti u ovom kraju, nastaviti ćemo dosadašnju uspješnu suradnju, a neće izostati ni potpora općine- istakao je okupljenima Dalibor Bardač načelnik čaglinske općine.

Tijekom druženja pjevačka skupina „Čaglinske zore“ izvela je nekoliko pjesama, a glazbeni duo „Kings“ svirao je za dobru zabavu i ples veselih umirovljenika.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »