Čaglinci osvojili jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu brončanu medalju /FOTO/

Autor: D.K.

Proteklog vikenda u mjestu Jerša pokraj  Budimpešte,  u organizaciji tamošnjeg Judo kluba Budaörs  održan je 11. Budaörs kup koji je okupilo blizu 400 iz 47 klubova i 5 zemalja. Judo klub Slavonac iz Čaglina predstavljalo je 6 natjecatelja koji su odmjerili svoje s protivnicima koje do sad nisu imali priliku sretati na borilištima.

Ella Lukas i Ivona Švajda su se borile u istoj kategoriji i nakon što su obje ostvarile pobjede našle su se u finalu u kojemu je ovaj put presudilo iskustvo pa je Ivona pobjedom osvojila zlato, a Ella srebro što su one proslavile čvrstim zagrljajem nakon odrađene borbe.

U uzrastu 2008. i 2009. godišta imali su također dvije predstavnice. Tena Trtanj se kroz odlične borbe izborila za srebrnu medalju i pokazala visoku razinu svojih borilačkih sposobnosti. Lana Knaus je nakon tri pobjede i jednog poraza donijela klubu brončano odličje i pokazala kako prvotni poraz, zbog nedostatka sreće, a ne sposobnosti, ne smije utjecati na pribranost u borbama.

Muški dio ekipe, kojeg su činili Filip Matošić i Matej Kukić, odradio je odlične borbe, no u jakoj konkurenciji nisu uspjeli doći do odličja. Na se njih je ponosan trener Robert Garc, kao i uprava kluba.

Čestitke svim judašima što su nakon duge pauze, a i napornog puta koji su prešli, predstavili svoj klub u pravom svjetlu, te zahvala roditeljima koji su omogućili djeci odlazak na ovo natjecanje i onima koji su im bili pratnja i podrška.

Pred svim judašima Slavonca je još puno turnira, upoznavanja novih mjesta i protivnika što su svi jedva dočekali nakon jako duge stanke koju je nametnula epidemiloška situacija.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88