Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Budućnost požeško-slavonskog vatrogastva nije upitna: Više od 700 djece i mladeži na Županijskom vatrogasnom natjecanju /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Budućnost požeško-slavonskog vatrogastva nije upitna: Više od 700 djece i mladeži na Županijskom vatrogasnom natjecanju /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Budućnost požeško-slavonskog vatrogastva nije upitna: Više od 700 djece i mladeži na Županijskom vatrogasnom natjecanju /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

VELIKA - Vrijeme je poslužilo da se održi 12. županijsko vatrogasno natjecanje pod pokroviteljstvom Požeško-slavonske županije i općine Velika. Hvalevrijedna manifestacija natjecateljskog karaktera održava se u organizaciji Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije i domaćina, DVD-a Velika.

Među brojnim sudionicima i predstavnicima DVD-a na natjecanju je bio nazočan i predsjednik vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije Željko Petrović, Županijski vatrogasni zapovjednik Josip Ugrin, općinski načelnik Velike Vlado Boban te zamjenik požeško-slavonskog župana Željko Jakopović koji je natjecanje i otvorio.

-Draga djeco i mladeži. Vi u svom odrastanju trebate biti odgovorni na prvom mjestu prema svojim roditeljima, školi i svom obrazovanju. Isto tako budući da ste se uključili u ovu organizaciju, vatrogastvo, koja je humana u kojoj vrijedi biti i prema njoj trebate imati punu odgovornost. Vi ste budućnost Požeško-slavonske županije i vatrogastva u njoj. U tom duhu želim korektno natjecanje sa željom da pobjede najbolji - rekao je zamjenik požeško-slavonskog župana Željko Jakopović.

Na natjecanju su sudjelovale ekipe iz svih Vatrogasnih centara s područja Požeško-slavonske županije i ekipe iz pojedinih DVD-a i to iz Kaptola, Jakšića, Biškupaca, Kutjeva, Bekteža, Velike, Zakorenja, Brestovca, Tornja, Velikog Banovca. Donje Obriježi, Pakraca, Doljanovaca, Gaja, Grabarja, Vetova i Čaglina.

Sve ekipe su od samog starta pokazivala svoja vatrogasna umijeća koja su kroz vježbe učila i naučila, a oni po spretnosti, kvaliteti i brzini odnijet će titulu najboljih, osvojiti, prelazni pehar te pehare za prva tri mjesta, a svi drugi medalje i zahvalnice za sudjelovanje.

/Foto: D. Mirković/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.