Bruno Horvat nakon izlaska iz SDP-a: Veličina čovjeka je u tome što će ostaviti iza sebe a ne za sebe.

Autor: Jelenko Topić

Dugogodišnji član Socijaldemokrtatske partije Hrvatske Bruno Horvat, poznati društveni radnik i bivši direktor Turističke zajedenice uputio je priopćenje medijima čiji sadržaj donosimo:

Poštovani sugrađani s današnjim danom i formalno izlazim iz SDP-a, te prestaje moje članstvo. Bavljenje politikom shvaćao sam ozbiljno i odgovorno u smislu proaktivnog djelovanja, te predlaganja programa i projekata koje imaju dugoročne reperkusije na budućnost što se je najbolje očitovalo kroz moj mandat vijećnika u Skupštini Požeško-slavonske županije te kandidata za mjesto dožupana. Iskreno vjerujem  da sam svojim djelovanjem dokazao da politika ne mora biti destruktivna djelatnost bez obzira s čije strane stola dolazili prijedlozi.  
Kroz svoje političko djelovanje zalagao sam se i predlagao brojne projekte ili nadopune početnih aktivnosti od kojih su mi bile važne; ceste Velika-Jankovac, izgradnja hotela i bazena u Velikoj, rekonstrukcija ceste Bučje-Lovčić, projekt kuća “Graševine”, revitalizacija dvorca u Trenkovu, rekonstrukcija pruge Čaglin-Našice, rekonstrukciju državne ceste D38 kroz Požegu, revitalizacija skijaških staza  “Zvečevo”, “Jankovac” i “Nevoljaš”, sufinanciranje prijevoza studenata prema Osijeku, rekonstrukcija stadiona NK “Slavonije”, rekonstrukcija nogostupa u Jakšiću, revitalizacije gospodarskih zona (Kaptol, Čaglin, Jakšić, Velika), rekonstrukcija Veličkog “Starog grada”, sufinanciranje studentskog standarda na Veleučilištu, te izgradnja Studentskog doma itd. Većina ovih inicijativa je prihvaćeno, te je u postupku realizacije. Organizacija gdje vlada nerad, nered, jednoumlje i samoljublje nisu mjesto gdje se mogu ostvariti projekti ili neke društvene promjene s čime i svako moje političko djelovanje postaje besmisleno. Politika je rad za opće dobro, a ne za dobro jednog čovjeka. Ovim činom moje društveno, kulturno, turističko, humanitarno i sportsko djelovanje zasigurno neće prestati već će se nastaviti i dalje s još većim žarom za moj Grad Požegu i Požeško-slavonsku županiju. Još vam jedno veliko hvala na podršci koju ste mi davali sve ove godine bez koje ne bih mogao ništa postići. Veličina čovjeka leži  u činjenici što će ostaviti iza sebe a ne za sebe.
S poštovanjem Bruno Horvat, struč.spec.oec

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek