Bruje radni strojevi u krugu požeške bolnice: Je li krenula izgradnja novih parkirališnih mjesta?

Autor: D.K.

Čitatelji su nam javili da su vidljivi radni strojevi na zemljanim površinama u krugu Opće županijske bolnice Požega odmah uz parkirališni prostor. Odmah po dobivenim informacijama zaputili smo se kako bi i sami vidjeli o čemu se radi. Doista, dva radna stroja užurbano rade na uređenju zemljišta i uklanjanju nižeg raslinja koje se nalazi odmah uz parkirališni prostoe bolnic. Odmah na što nam je došlo na pomisao je to da se radi na proširenju parkirališta kako bi se riješio evidentan problem s kojim se brojni pacijenti i drugi korisnici bolničkih usluga susreću, a to je da ne mogu tako lako pronaći parkirno mjesto za svog limenog ljubimca.

Pokušali smo doći do informacije od odgovornih i Općoj županijskoj bolnici. Kratko nam je prokomentirano da se radi na uređenju okoliša u bolnici. Do drugih službenih pojedinosti nismo uspjeli doći. Bilo kako bilo radovi koji se izvode „mirišu“ nam određene pripremne zahvate kako bi se riješio problem s parkiranjem i dobilo barem za prvu ruku, prema našim procjenama, više od 100 novih uređenih mjesta za vozila. Gotovo u istim su razmišljanjima i oni s kojima smo razgovarali i koji su došli u bolnicu sa svojim vozilom iz ovog ili onog razloga.    

Uvjereneni smo da nećemo trebati dugo čekati i vidjeti u kojem se pravcu radovi sa strojevima izvode te jesmo li u pravu ako predviđamo da se izvode pripremni zahvati zbog izgradnje novog parkirališta.

Podsjetimo, krajem 2014. godine, točnije 3.studenog, otvoreno je sadašnje „novo“ parkiralište uz požešku bolnicu. Tada je mučnoj situaciji pacijentima i drugim korisnicima bolničkih usluga došao karaj jer je omogućeno 220 parkirnih mjesta. Parkiralište je u funkciju pustio simboličnim “odvezivanjem vrpce” tadašnji saborski zastupnik Zdravko Ronko u nazočnosti tadašnjeg zamjenika ministra zdravlja prim.dr.sc. Marijana Cesarika i tada aktualnog ravnatelja Opće županijske bolnice Požega prof.dr.sc. Željka Glavića, danas gradonačelnika Požege. Do tada je bolnica imala samo 180 parkirališnih mjesta na starom dijelu, na kojem ovih dana trebaju započeti radovi na izgradnji zgrade Zavoda za hitnu medicinu.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88