Brojni Kaptolčani u zajedništvu blagdanskog ozračja /FOTOGALERIJA/

KAPTOL – Članovi Udruge mladih općine Kaptol uz svesrdnu pomoć općinskog načelnika Mile Pavičića, drugih udruga i pojedinaca osmislili su malo drugačiji Advent u svom mjestu. Na tu manifestaciju na kojoj se doista priredilo nešto dobro i novo odazvali su se brojni Kaptolčani ali i oni iz drugih susjednih mjesta i općina, i imali su što vidjeti. Organizacija na visokoj razini uz različite sadržaje organizirane na jednom mjestu gdje je svatko za sebe nešto mogao pronaći.

Da je to doista bilo nešto dobro moglo se vidjeti na raspoloženim licima onih koji su se grijali uz vatru sjedeći na slami, konzumirajući kuhano vino, domaće kobasice i tople lepinje. Moglo se na štandovima pronaći još puno toga potrebnog i zanimljivog kako za one najmlađe tako i najstarije. 

Dobrodošlicu je svima poželio i općinski načelnik Mile Pavičić, u nazočnosti predsjednika Udruge mladih Kaptol Darija Lončarevića,  koji je dao obećanje da će takva manifestacija i dogodine biti jer se već prve godine pokazalo da je veoma dobro prihvaćena.

Nije ne nedostajalo milozvučnih prigodnih pjesama koje su se melodije slijevale u uho i time činile još ugodniji boravak svakom onom koji je došao na Kaptolske zvonce kako je manifestacija nazvana.

Budući da je to dvodnevna manifestacija za očekivati je da će i drugog dana biti još ugodnije u tom blagdanskom ozračju, stoga poziv svima, dođite i večeras od 18 sati na Kaptolske zvonce i nećete požaliti.

/Foto: D. Mirković/

 

 

 

 

0 Comment