Brojni izlagači na 7. AgroTouru u Požegi: Najuređeniji štand OPG-a Marije Ribičić iz Grabarja /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

7. AgroTour Slavonija u Požegi, sajam poljoprivrede i seoskog turizma, okupio je brojne izlagače, poljoprivredne i druge proizvođače koji su ponudili kupcima svoje domaće proizvode i tako se neki po prvi puta predstavili građanima Požege. Velika većina njih često je prisutna sa svojim proizvodima u Požegi na sličnim manifestacijama tako da su građani tražili svoje OPG-ovce, odnosno njihove proizvode.

Organizator sajma je Poljoprivredna televizija na koji su se odazvali svoju podršku dali i pozdravne riječi uputili, požeško-slavonska županica Antonija Jozić, gradonačelnik Požege dr. sc. Željko Glavić, predstavnici Hrvatske agencija za poljoprivredu i hranu i Hrvatske poljoprivredne komore, Hrvoje Hefer i Antun Vrakić te potpredsjednik Vlade RH i ministar branitelja Tomo Medved koji je i otvorio sajam.

U kulturno-umjetničkom programu nastupili su tamburaši De Gotho te ženska pjevačka skupina ”Vesele šokice” iz Slavonskog Broda, muška pjevačka skupina ”Biđani” iz Bickog Sela, Folklorni ansambl Požega i KUD Bektež.

Na Sajmu su birani najuređeniji štandovi. Prvu nagradu je osvojila Marija Ribičić iz Grabarja, drugu Poljoprivredno-prehrambena škola Požega, a treću OPG Mazuh iz Ladislava Sokolovačkog.

Foto: Ante Krstanović

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot