Brojni gosti iz Hrvatske i inozemstva na proslavi “Vincelova” kod dr. Branka Mihalja /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.
KUTJEVO – Obilježavanje početka radova u vinogradu došli su obilježiti i svog prijatelja dr. Branka Mihalja iz Kutjeva, posjetiti brojni prijatelji, gosti i rodbina kako iz Hrvatske tako i inozemstva. 
 
Sve je njih na samom početku prvog ovogodišnjeg orezivanja i blagoslova loze pozdravio domaćin Branko koji se svima zahvalio na dolasku. 
 
Lozu je blagoslovio i Božji blagoslov zazvao mjesni kutjevački župnik vlč. Marijan Đukić.
 
Između ostalih gostiju uz gradonačelnika Kutjeva na proslavi ” Vincelova” kod dr. Mihalja bio je i načelnik općine Posušje Branko Bago sa suradnicima i dr. 
 
Vinogradarstvo Mihalj inače na zasađenim površinama u najvećem je dijelu ima zastupljenu sortu graševine. Prisutne su i druge sorte poput rajnskog rizlinga, traminca….
 
-Graševina je najčešća naša sorta i uvijek idemo da dobijemo od nje vrhunsko vino. Upravo graševinu moramo pokazivati i govoriti da se ona najbolje osjeća u Kutjevu i ovom podneblju. Upravo se na ovim predjelima Mačevo brdo, Vidim, Venje, Mitrovac, Vinkomir, Hrnjevac graševina najbolje osjeća, ima najbolji i najkvalitetniji urod kao i na svim područjima ispod Krndije – naglašava dr. Mihalj.
 
Između ostalih sorti u vinogradu obitelji Mihalj ima i cabernet sauvignona, merlota, muškat ruže i portugizca. 
 
Uz dobru vinsku kapljicu za goste i uzvanike u vinogradu je bila priređena bogata gastro ponuda starih tradicijskih jela. Odjekivali su i zvuci tamburice uz milozvučne glasove mladih članova tamburaškog sastava De Gotho. 
 
 
 
 
 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88