Brestovački umirovljenici ugostili pjevačku skupinu KUD Bektež /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Uz nazočnost predsjednika Općinskog vijeća Brestovca Tome Vrhovca, predsjednika Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Nediljka Nenadića, te čelnika općinskih i gradskih umirovljeničkih matica, kao i vatrogasnih društava brestovačkog kraja održana je godišnja skupština Matice umirovljenika Orljava Brestovac.

Pozdravne riječi uputio je Vlado Grgić, predsjednik te matice istakavši da su kroz proteklu godinu zbog pandemije covida smanjene aktivnosti tako da je upriličen izlet u Daruvar, te nastupi na županijskim sportskim i glazbenim susretima.

Za iduću godinu najavljen je jednodnevni izlet članova, te sportske aktivnosti i daljnji rad pjevačkog zbora Orljave. Radit će na poboljšanju materijalnog položaja umirovljenika, organizaciji zabavnih aktivnosti i druženja, uključivanju novih članova i suradnji sa ostalim udrugama.

-Očekujemo nastavak aktivnosti ove jeseni tako da će 14. rujna u Jakšiću biti sportski susreti umirovljenika županije, te početkom listopada smotra pjevačkih skupina – istakao je pozdravljajući skup županijski čelnik umirovljenika Nediljko Nenadić.

Tijekom skupa nastupio je pjevački zbor Matice umirovljenika Orljava Brestovac sa nekoliko pjesama. Oni su ugostili prijateljsku pjevačku skupinu KUD Bektež koja je pod vodstvom Duška Bijelića otpjevala nekoliko popularnih skladbi s naglaskom na izvorne napjeve, a tijekom druženja nastupila je glazbena skupina Gold u sastavu Ivica Kumpf i Ivan Đurić Šljivo.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot