Brestovački HDZ-ovci na tradicionalnom druženju /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

BRESTOVAC / BOLOMAČE – Ovih se dana okupilo više od 200 članova i simpatizera HDZ-a s područja općine Brestovac i njihovih gostiju na tradicionalnom druženju kojeg upriličuju čelnici te stranke i općine. Među brojnima u goste su im došli požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, zamjenik požeškog gradonačelnika Darko Puljašić i načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević.

Možda će netko povezati da je to druženje zbog predstojećih lokalnih izbora što se može odmah demantirati. Na području općine Brestovac kontinuirano je od 1993. godine na vlasti HDZ bez gotovo ikakve druge ozbiljnije političke opcije koja je mogla narušiti tu stabilnost. Aktualni općinski načelnik Zdravko Mandić od prvog je dana, otkako su ustrojene općine, na toj dužnosti i jedan je, među njih 20-ak, na području Hrvatske koji odgovorno obnaša tu dužnost kao čelni čovjek jedinice lokalne samouprave.

Sve uzvanike pozdravio je predsjednik Općinskog odbora HDZ-a i zamjenik načelnika općine Jozo Buće koji je poželio svima dobrodošlicu i da se ugodno osjećaju i dobro provedu u zajedničkom druženju. Sve nazočne je pozdravio i Darko Puljašić u ime svojih kolega gradonačelnika i načelnika općina koji nisu mogli doći radi svojih drugih obveza.

Za općinu Brestovac može se reći da je, ne po broju ali po postotku, najjača i najdugovječnija utvrda HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji. Bilo je manjih pokušaja i uključivanja drugih stranaka u rad zakonodavne općinske vlasti ali se na kraju svelo ili su ti članovi prešli u HDZ ili su podržavali sve one odluke vladajuće garniture što je bilo sve na dobrobit njihovih mještana.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot