Branko Polić izvodi tri navijačke pjesme nogometnih klubova iz požeškog i brodskog kraja, a najavljuje nove pjesme

Autor: Jelenko Topić

Dugogodišnji glazbenik požeškog kraja Branko Polić, najpoznatiji po nastupima kao pjevač u grupi Kings, u proteklom vremenu dosta je aktivan na glazbenom polju. Snimio je navijačke pjesme tj. himne nogometnih klubova Mladost iz Jakačine i Svačić iz Starog Slatinika u brodskom kraju, te Hrvatskog dragovoljca iz Brodskog Drenovca.

On je otpjevao sve te pjesme, te za njih napisao tekstove, dok je za dvije i autor glazbe. Njegov sin Ivan, profesor glazbe i također dugogodišnji glazbenik u niz glazbenih skupina širom Slavonije, uglazbio je i aranžirao navijačku pjesmu za drenovački klub.

-Sve pjesme klubovi puštaju tijekom svojih nogometnih utakmica i dobro su prihvaćene među stotinama navijača – kaže nam Branko i dodaje da su sve pjesme postavljene na internet gdje imaju dosta pratitelja.

Ranije je Branko Polić snimio Pjesmu Odvorcima ili kako je mnogi zovu Odvoračka sela za koju je napisao tekst i glazbu, dok je aranžman djelo sina Ivana.

-Pripremam jednu zanimljivu pjesmu o požeškom kraju  koju ću poslati na natječaj Zlatnih žica Slavonije, a nakon toga sve bi to objedinio na albumu – zaključio nam je Branko Polić.

Poslušajte navedene navijčke pjesme:

https://youtu.be/xdcTGNn2jjU

https://youtu.be/XVuYFnppWG8

https://youtu.be/4ZGuM2fhWw4

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek