Božićni igrokaz za najmlađe “Ali u štali”: Kazališni amateri odglumili profesionalno /FOTOGALRIJA/

Autor: D.M.

POŽEGA – Ali, u štali ?! Božićni je igrokaz za najmlađe koji su uoči blagdana izveli mladi članovi Male škole kazališta Gradskog kazališta Požega.

Mladi za mlade. Kazališni amateri predstavu su odglumili profesionalno. Radnja se događa u Egiptu gdje mali Isus s roditeljima još izbjeglica. Kazališna publika, najmlađi Požežani u pratnji roditelja, nešto više od tridesetak minuta, pozorno su pratili izvedbu. Radnja brza i zanimljiva, tekstovi dobro uvježbani. Predstava se lako prati pa na kraju aplauzi i ovacije zadovoljnih gledatelja.

Predstavu je pripremila Slavica Jelić koja ne samo da je vrhunski pedagog nego i vrstan kazališni redatelj. Zato pogledajte predstavu, povedite svoju dječicu. Ne samo da će se zabaviti već će i nešto naučiti o toleranciji i ljubavi.

U predstavi su glumili Karla Kujundžija, Korina Tomić,Ana Šain, Elia Subotić, Lucija Domazet, Petra Aračić, Klara Pavlović, Ivana Zelić, Lara DiGiorgio, Nika Galić, Ana Prpić, Ena Špoler, Lara Crnjac, Lea Mihelec, Ana Gotovac, Jurij Navratil, Nika Glavaš, Iva Njavro, Iva Kovačević i Nea Sliško.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek