BOŽIĆNA ZABAVNA PRIREDBA U BUKU: Stanko Šarić i Valentino band zabavljali brojne posjetitelje /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

blankBUK – Mjesni odbor ovog sela organizirao je uz blagdan Božića pred prepunom dvoranom Društvenog doma  uz Valentino band Požega i legendarnog Stanka Šarića, pjevača Najboljih hrvatskih tamburaša Božićnu zabavnu priredbu koja je prošla u obiteljskoj atmosferi. Oni su izveli niz poznatih tamburaških, narodnih i zabavnih pjesama što su posjetitelji toplo nagradili dugotrajnim pljeskom.

-Pomogli su nam brojni sponzori kao što su OPG Gašparović  vl.Zvonko Gašparović iz Gradca,  Svilna Transporti, Opereta projektiranje iz Zagreba, zatim osobno  Bernarda Holjevac, također iz Zagreba,  Vjeko Polić iz Australije i drugi, a zahvalni smo svima i sretni jer  što smo  donaciju od naše dijaspore tj. iz Australije uputili u naše selo i to onome kome je potrebito-kazao je predsjednik Mjesnog odbora Branko Polić i  zahvalio se mještanima i svim gostima koji su sudjelovali na ovoj humanitarnoj Božićnoj zabavi.

Organizirali su i tombolu, a evo brojeva koji su izvučeni i pa se trebaju javiti osobno Branku Poliću, predsjedniku MO Buk, a to su brojevi su; 179..615..178..616. kako bi preuzeli svoj dobitak. Medijski pokrovitelj priredbe bio je Požega portal.

blank blank blank blank

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića