Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
JUDO U BANJA LUCI

Borci Judokana vratili se sa sedam medalja - srebro osvojile Lucija Mihović i Marta Komušanac kojoj je pripala još i bronca

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Borci Judokana vratili se sa sedam medalja - srebro osvojile Lucija Mihović i Marta Komušanac kojoj je pripala još i bronca Požega.eu | Borci Judokana vratili se sa sedam medalja - srebro osvojile Lucija Mihović i Marta Komušanac kojoj je pripala još i bronca

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Drugi po veličini bosanski grad bio je domaćin tradicionalnog 9. Međunarodnog judo turnira Banja Luka Open na kojemu je požeški Judokan nastupio je s šest boraca i vraćaju se doma s sedam medalja. 
Uvjeti za borbe su bili izuzetno teški zboig vrućine. Natjecalo se 450 judaša iz 25 klubova s područja zemalja okruženja. evo rezultata požeških judaša.
Jošua Ćuže u kategoriji U9 do 25 kilograma bronca, Marta Komušanac U9 do 28 kilograma bronca, te ista judašica u kategoriji U11 do 28 kilograma srebro tako da je osvojila dvije medalje, zatim Matea Špehar U11 do 28 kilograma bronca, Mateo Horvatović U11 do 32 kilograma bronca, Toni Bešlić U9 42 kilograma bronca, te Lucija Mihović U13 63 kilograma srebro.
Čestitke Požežankama i Požežanima na izvrsnim plasmanima!Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.