Bogat program Adventa u Kutjevu 2022.

Autor: kutjevacki.hr

Turistička zajednica Grada Kutjeva pod pokroviteljstvom Grada Kutjeva i u suradnji s Razvojnom agencijom Grada Kutjeva i Komunalnim društvom Kutjevo organizira Advent u Kutjevu. U organizaciju su se sa svojim programom uključili i Narodna knjižnica i čitaonica Kutjevo, Dječji vrtić Grozdić te Osnovna škola Zdenka Turkovića Kutjevo.

Advent počinje paljenjem prve adventske svijeće u nedjelju 27. studenog na Trgu graševine. Svake nedjelje u 19 sati palit će se svijeće uz molitvu župnika Ivana Štivičića i uz adventske pjesme zbora mladih Gaudium i župnog Zbora sv. Male Terezije.

U prosincu su organizatori pripremili raznolik program, koncerte i priredbe u kinodvorani, radionice i pričaonice u knjižnici, a božićni sajam i druženje uz bogatu ugostiteljsku ponudu na Trgu graševine bit će 16. i 17. prosinca te 22. i 23. prosinca. Za najmlađe najzanimljiviji će biti dolazak Djeda Božićnjaka koji će djecu posjetiti 22. prosinca u 16 sati. Klizalište će biti otvoreno svakim danom od 17 do 22 sata u periodu od 16. prosinca do 8. siječnja.

Tradicionalno, na Badnjak biti će druženje uz girice i medenu rakiju na Trgu graševine od 10 sati.

Što će biti još na Adventu u Kutjevu pogledajte na plakatu u nastavku.

Svatko za sebe može pronaći i pridržiti se velikoj blagdanskoj obitelji te uživati u predblagdanskom vremenu.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek