BLAGDANSKI PARTY ISPRED STUDENTSKOG DOMA U POŽEGI: Ugođaj uz svirku Paora, fritule i kuhano vino [FOTOGALERIJA]

Autor: D.M.

Prohladno vrijeme i mraz koji je štipao obraze nisu bili prepreka za korisnike Studentskog doma u Požegi da bi organizirali blagdanski party. Kako gotovo nitko od njih u vrijeme Božića i Nove godine neće biti u domu, potrudili su se da stvore što ljepši blagdanski ugođaj u danima koji im prethode. Uredili su okoliš te brojnim lampicama ukrasili pročelje doma i okitili veliku blagdansku jelu ispred doma.
Prema riječima organizatora druženja Zvonimira Paponje, predsjednika Studentskog zbora, studenta druge godine studija enogastronomije inače iz Piškurevaca kod Đakova, ovo je drugi blagdanski party, ali za razliku od prošlogodišnjeg nije opterećen pandemijskim ograničenjima. Oko organizacije su im pomogli zaposlenici doma i ravnatelj Domagoj Prša.
Na prigodnoj zabavi ispred Studentskog doma za sve je bilo besplatnog ića i pića u obilju. Svi su uživali u kuhanom vinu i džinu, svježe pečenim lepinjama i fritulama prelivenim čokoladom. Na party su došli i student koji nisu korisnici doma, ali studiraju i žive u Požegi. Družeći se sa svojim studentima podršku su im dali profesori dr.sc. Verica Budimir i dr.sc. Berislav Andrlić. Za dobar adventski ugođaj i Božićnu atmosferu pobrinuli su se glazbenici benda Paori.

Tekst i foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek