Bistro Ledić za potrebe samoizolacije priprema paket od sedam obroka po popularnoj cijeni, te ih dostavlja na vašu adresu

Autor: Jelenko Topić

Poznato je da zbog pandemije koronavirusa sada u našoj zemlji mogu isključivo raditi ugostiteljski objekti koji dostavljaju hranu na traženu adresu. Jedan od takvih je i Bistro Catering Ledić iz Požege, smješten u Njemačkoj ulici, gdje nije potrebno ići jer pripremljena jela dostavljaju do vaših vrata.

-Pripremili smo posebnu ponudu za dostavu sedam obroka u jednom paketu što je izuzetno pogodno za sadašnje vrijeme samoizolacije koju mora provoditi dio naših sugrađana, a i ostalima, pogotovo onima starije životne dobi jer im nije preporučljivo kretanje  – kaže nam Anđelko Ledić, vlasnik ovog obrta, inače poznat iz televizijskih emisija Anđeoska kuhinja. On je predsjednik udruge kuhara Požeško-slavonske županije, te osvajač brojnih nagrada na gastro natjecanjima, a nedavno je uz svoj objekt Akademija graševine u Venju inicirao rad istoimenog integriranog hotela prvog na ovim prostorima.

-Obroke pripremamo najsuvremenijom tehnologijom uz korištenje takozvanog temperaturnog šokera, koji je najbolji u sustavu HACCP primjene, tako da su navedena jela trenutno zamrznuta, a odmrzavanjem su spremna za konzumaciju – ističe u nastavku Ledić koji taj paket nudi za 150 kuna zajedno sa dostavom.

Paketom su obuhvaćeni povrtno varivo, kelj sa faširanim, mahune sa pečenjem od svinjetine, sarma, grah sa kobasicom, špageti bolonese i piletina sa njokima.

Za  informacije i narudžbe možete koristiti mobitele 0994114119 i 0981693032 ili e-mail ledic.andjelko@gmail.com tako da je moguće snabdijevanje hranom za cijeli tjedan.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek