Biškupački lovci pobjednici u obje konkurencije

Autor: Jelenko Topić

TRAP_VELIKA (Small)VELIKA – Po prvi puta Lovačko društvo „Lapjak“ iz Velike organiziralo je na svome strelištu „Zečju budžak“ pokraj sela trnovac natjecanje strijelaca u gađanju letećih meta discipline „trap“koje je okupilo osam momčadi iz lovačkih društava s područja Požeške kotline.

-Do sada samo imali samo natjecanja za svoje članove, a ubuduće će ovakva natjecanja biti tradicija jer pripremamo daljnje uređenje i opremanje strelišta, kao i pristupnog puta –istakao je predsjednik LD „Lapjak“ Željko Tubić. Potporu takvim planovima najavio je načelnik općine Velika Vlado Boban koji je uručio pehare i medalje najboljim ekipama i pojedincima na natjecanju.

U ekipnoj konkurenciji najbolji su strijelci susjednog  LD Papuk“ iz Biškupaca, a slijede domaćini  „Lapjak“ iz Velike, te „Slavonac“ iz Kutjeva, pa su im uručeni pehari. Pobjednička ekipa nastupila je u sastavu: Mato Damljanović, Antun Horvat, Mario Peternel, Slavko Bunjevac i Zlatko Jaroš.

Među pojedincima najbolji je bio Slavko Bunjevac, strijelac „Papuka“ iz Biškupaca, drugi je Davor Topol(„Sokolovac“ Požega), te treći Žarko Rimac(„Lapjak“  Velika), a oni su primili medalje.

blank blank

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek