Bijeg 33-godišnjaka s mjesta prometne nesreće zbog alkoholiziranosti i bojaznosti za radno mjesto ili!!!???

Autor: DK

Prometna nesreća do koje je došlo u petak, 9.kolovoza 2019. godine oko 23 sata, u ulici Osječkoj u Jakšiću s koje je pobjegao 33-godišnji vozač dobiva svoj epilog.

U prvom policijskom izvješću kojeg smo dobili, u kojem se između ostalog navodi samo kako je došlo do prometne nesreće koja je za posljedicu imala samo materijalnu štetu, nigdje se nije navodilo da je počinitelj pobjegao s mjesta prometne nesreće i da slijedi daljnje kriminalističko istraživanje. Brojni nam primjeri i informacije koje smo dobili ukazuju na to da se ta prometna nesreće htjela „provući“ bez većeg interesa medija i javnosti.

Nakon veće zainteresiranosti i poslanog upita Policijskoj upravi u kojem smo tražili više informacija i detalja na okolnosti koje su dovele do prometne nesreće u redovitom policijskom dnevnom izvješću dobili smo odgovor.

-Jučer, 12. kolovoza 2019., dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom s područja Požege, kojeg se sumnjiči da je u petak 9. kolovoza oko 23 sata, u ulici Osječkoj u Jakšiću, upravljajući osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine vozilom sletio s kolnika i udario u telefonsku razvodnu kutiju u vlasništvu T-HT, a zatim u ograde od niskog raslinja u vlasništvu 40-godišnjaka i 68-godišnjaka. Nakon nesreće, počinitelj je napustio mjesto događaja, te oštećenima nije ostavio podatke o sebi i vozilu s kojim je uzrokovao nesreću.  Počinitelju slijedi prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom i napuštanja mjesta događaja, odnosno određena ukupna novčana kazna u iznosu od 4.500 kuna (za prekršaj brzine i izazivanje prometne nesreće istom 1.500 kuna i prekršaj napuštanja mjesta događaja 3.000 kuna), zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 (šest) mjeseci, dok će mu se po pravomoćnosti odluke o prekršaju odrediti i 3 negativna prekršajna boda – navodi se u policijskom izvješću.

Za pretpostaviti je da se 33-godišnji vozač odlučio na bijeg s mjesta prometne nesreće jer je bio u alkoholiziranom stanju koje mu za posljedicu dovodi u pitanje radno mjesto u ustanovi u kojoj radi.

Redakciji pozega eu portala poznat je identitet vozača i ustanova u kojoj radi. O tome više informacija po dobivanju službenih informacija.

FOTO: S mjesta događaja 12.kolovoza 2019. godine, pozega.eu

Više iz kategorije