Biciklisti oprez na stazama Požeške gore, veća količina drva tamo gdje ne bi trebala biti

Autor: D.K.

Razvijamo se kao turistička destinacija za ciljane posjetitelje, a jedni od njih su biciklisti, bilo cestovni ili brdski.

-Kako bi smanjili broj interevncija HGSS-a, radimo na prevenciji, obilježavanju biciklističkih staza, označavanju opasnih dijelova, savjetima ili upozorenjima. Upravo ova objava je upozorenje onim biciklistima koji planiraju na Požešku goru. Na spoju biciklističke i planinarske staze koja vodi od Požege prema Vrhovačkom gradu nalazi se veća količina drva koja direktno ugrožava bicikliste. Stoga pripazite dok se ovo ne riješi – upozoravaju požeški HGSS-ovci.

Pripadnici požeškog HGSS-a priskaču u pomoć kolegama iz drugih susjednih stanica. Tako su jučer u pomoć priskočili kolegama HGSS Stanice Orahovica u osiguranju biciklističke utrke.

-Sve je veći broj aktivnosti na brdsko planinskim područjima pa je potreba za HGSS-om sve češća. Ovaj put, srećom, nije bilo potrebe za interveniranjem- navodi se na Fb stranici požeškog HGSS-a.

Tekst i foto: HGSS

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88