Benzinska crpka „Crodux“ otvara se za tri mjeseca!

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Nije čest slučaj da se otvaraju gradilišta u Požegi i okolini. Ipak ovih dana jedno je krenulo i to u požeškoj Industrijskoj ulici.

Privatni poduzetnik Marijan Garac iz Osijeka počeo je izgradnju poslovnog objekta u toj ulici (nasuprot Autobusnog kolodvora i trgovačkog centra „Lidl“) na zemljištu ukupne površine 1.300 četvornih metara.

-Bit će to kompletan benzinski servis „Croduxa“ sa svim naftnim derivatima uključujući i plin za motorna vozila, a u sastavu će biti i prodavaonica – kazao nam je investitor Marijan Garac. Ukupna korisna površina ovog poslovnog objekta uključivši natkriveni prostor je 300 kvadratnih metara, a planirano ulaganje iznosit će između šest i sedam milijuna kuna.

Za gradnju ovog poslovnog zdanja pribavljena je sva potrebna dokumentacija što podrazumijeva i građevinsku dozvolu, a zbog principa „suhe gradnje“ završetak radova se očekuje maksimalno za tri mjeseca kada će „Crodux“ otvoriti vrata požeškim vozačima.

Ovaj ulagač priprema u Požegi još jedno gradilište. Naime na početku Zagrebačke ulice točnije na građevinskoj parceli uz Židovsko groblje izgradit će uskoro praonicu motornih vozila. Ranije je na tom zemljištu planirana izgradnja benzinske crpke „Petrola“, no investitori su odustalo od toga nauma.  

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek