Benjamin Poletto pobjednik Malog Superglasa, a Staša Kuklić Velikog- najbolji DJ za noćno raspoloženje /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Peti dan festivala svih festivala „Aurea fest 2017.“ u Požegi protekao je u obilju različitih sadržaja. Sve je počelo na festivalskoj pozornici završnicom natjecanja za Mali i Veliki Superglas što je natjecanje osnovnoškolaca u pjevanju poznatih tamburaških i zabavnih melodija. Osnovci iz desetak škola plasirani u završnici izveli su 13 pjesama uz svesrdno oduševljenje nekoliko stotina posjetitelja.

Među osnovcima od 5. do 8. razreda trećeplasirana je Korina Kitanović, drugi je Luka Žiberna dok je prva pobjednica Velikog glasa Staša Kukić.

Kod učenika nižih razreda treća je Matea Perinović, drugo mjesto zauzela je Lana Bobek,  a prvi pobjednik Malog Superglasa je Benjamin Poletto iz Završja.

Potom je uslijedio koncert mlade osječke kantautorice i pjevačice Mie Dimšić koja je izvela pjesme sa svog prvog albuma, kao i odabrane melodije drugih izvođača, a zbog njenog osebujnog glasa publika je dobro primila njen nastup što potvrđuju i visoka mjesta na domaćim top ljestvicama.

Diskoteka „Platinum IN“ bila je domaćin Festivala elektronske glazbe na kojemu je glavni gost bio zagrebački DJ i producent E-Base, koji je bio novinar kultne emisije Top DJ Mag na HTV-u, te glazbeni urednik na Radiju Cibona i Radiju 1. Nastupio je i na Love paradeu svjetskom  mega spektaklu u Berlinu, te nastupao uz imena kao što su Fathless, Roger Sanchez, Shapeshifters, Freemasons, Timo Maas i drugi. E-Base je poznat i kao vrstan remikser izvođača kao što su Mayales, klapa Cambi, Songkillers, Jinx, Josipa  Lisac, Dubioza  Kolektiv itd. Osim E-Basea nastupit će Jasmin Barbir (VŽ) i Erptech (NG), a atmosferu će zagrijati požeški DJ Topa.

Uz sve ovo održana je likovna kolonija Udruge pjesnika i likovnjaka „Matko Peić“, te večer evergreena u Pješačkoj zoni i nastup komornog sastava „Sedam lipih“.

Hrvatske željeznice odobrile su popust na putovanja na „Aurea fest“ od 40 posto iz svih pravaca u RH i Sloveniji.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: