Auto uništen do neprepoznatljivosti: “Čudo da je itko ostao živ”

KUJNIK – Prevelika brzina najvjerojatnije je uzrok prometne nesreće koja se oko 20,30 sati dogodila u Kujniku, selu u brestovačkoj općini.

Prema neslužbenim informacijama, automobil Peugeot 206 kretao se iz Požege prema Orljavcu. Na ravnom dijelu te dionice, u samom naselju iz nepoznatih razloga je sletio s ceste i zabio se u napuštenu kuću. Neslužbeno doznajemo da su u požešku bolnicu prevezene dvije ozlijeđene osobe koje su se nalazile u automobilu. O kakvim se točno ozljedama radi za sada nije poznato.

– Čuo se strahovit udarac. Najvjerojatnije su brzo vozili. Pogledajte auto, nije za prepoznati. Čudo da je itko živ ostao – kažu mještani. Na intervenciju su upućeni vatrogasci i hitna pomoć koja je u požešku bolnicu prevezla dvije osobe.

Policija obavlja očevid nakon kojeg će biti poznato više detalja o samom uzroku prometne nesreće.

Dodano 10.listopsda 2017. u 8.45

U ponedjeljak, 9. listopada 2017. godine, oko 19.55 sati, u mjestu Kujnik, 50-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, nije držao vozilo sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je došlo do slijetanja vozila s kolnika te udara u kuću u vlasništvu 79-godišnjaka. U prometnoj nesreći vozač i 31-godišnja putnica su teško ozlijeđeni i protiv vozača slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.
Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u Požegi u Ulici sv. Roka te tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u mjestu Završje te u Požegi u ulicama Dubrovačka i Osječka – stoji u izvješću Policijske uprave požeško-slavonske.

0 Comment