„AUREA FEST“ 6. DAN: Osamnaest novih pjesama koje su kontinentalni zabavnjaci /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Festival popularne glazbe pretposljednja je priredba ovogodišnjeg „Aurea festa“ u Požegi. On je na festivalsku pozornicu na Trg sv. Trojstva iznjedrio osamnaest novih zabavnih melodija u duhu kontinentalnog zabavnjaka, no u tim pjesmama dakako ima ponešto i tambura.

Nastupili su:Dominik&company, Marokamo,Stela Paradžik, TS Kas, Igor Delač, Arteški bunar, Crno na bijelo, Juraj Galina, Akvarel, Noa, Jasmin Stavros, Gazde, Posegana, Ćiro i The Ljubičanstveni, Učiteljice, Fluentes, Mejaši i Vigor.

Izvođače je pratio festivalski orkestar pod vodstvom Zvjezdana Marjanovića Zvekija, a sastavljen je od najboljih instrumentalista hrvatske estrade među kojima je bilo šest tamburaša.

Brojni posjetitelji najtoplije su primili nastupe Učiteljica, Posegane, Ćire, Vigora, Gazda, Igora Delača, Jasmina Stavrosa i dr.

Ovoj večeri prethodila je promocija prvog albuma sastava Učiteljice pod nazivom „Luda kuća“, koji ima 13 pjesama, a osječki  TS Kas predstavio je video spot za svoju festivalsku pjesmu „Sve je moguće“. Uz to Stavros je predstavio festivalsku skladbu „Oči“, te Stela Paradžik skladbu „Kasno je ti i ja“.

Večer je snimala ekipa Hrvatske televizije, te je emitirala u petak iza 22 sata, Radio Osijek je istu izravno prenosio, a Hrvatski radio Zagreb će je emitirati naknadno.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »