„AUREA FEST 2017.“: 1050 butelja graševine i 250 crnog pinota sa etiketom festivala najbolji je suvenir priredbe /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

blankKUTJEVO – I ove godine tvrtka Kutjevo d.d. kao glavni sponzor predstojećeg Festivala svih festivala „Aurea fest“ od 27. kolovoza do 2. rujna u Požegi napunila je 1050 butelja bijelog vina, te 250 butelja crnog vina sa etiketom „Aurea festa 2017.“. Tim povodom čelništvo festivala sa gostima i uprava dd Kutjevo predstavili su festivalsko vino.

Sve je pozdravila Silvija Podoljak,direktorice Turističke zajednice grada Požege,a direktor „Aurea festa“ Ivan Bunjevac predstavio je program koji će kao novost ponuditi dječji festival što će se održati na požeškom Trgu sv. Terezije.

blank

Ferdinand Troha, zamjenik požeškog gradonačelnika

-Ovo je dokaz dugogodišnje suradnje dd Kutjeva i požeškog festivala, te najbolji uvod u jubilarnu 2018. godinu kada se navršava 50 godina prvog festivala u Požegi- kazao je zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha. Grad Požega je kao i Požeško-slavonska županija pokrovitelj „Aurea festa“.

blank

Vedran Neferović, zamjenik požeško-slavonskog župana

-Punjenje vina je dokaz da u Požeško-slavonskoj županiji ima tvrtki koje prepoznaju značajne priredbe kao što je festival dajući potporu za njihovu organizaciju- naglasio je ovom prigodom zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović u svojstvu visokog izaslanika župana Alojza Tomaševića.

blank

Josip Vitez, direktor Vinogradarstva i vinarstva u Kutjevu d.d.

Predsjednik uprave dd Kutjevo Josip Redžo izrazio je zadovoljstvo što tvrtka surađuje sa ovako velikom tradicionalnom priredbom koja njeguje baštinu, te je poželio  dobro druženje i zabavu posjetiteljima i sudionicima „Aurea festa“. Direktor vinogradarsko-vinarske proizvodnje ove tvrtke Josip Vitez dao je obrazloženje o ovim vinima. Bijelo čini vrhunska graševina berbi 2015. i 2016. godine,a crno festivalsko vino crni pinot. Po mišljenju svih ova vina bit će zasigurno najbolji suvenir „Aurea festa“. Tijekom predstavljanja festivalskog bina i druženja nastupili su tamburaši „Zlatna dolina“ iz Požege.

/Foto: D. Mirković/

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića