„AUREA FEST“ 2. DAN: Čarolije za dobru zabavu uz mađioničare i klaunove /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

blankPOŽEGA – Drugi dan Festivala svih festivala tradicionalnog „Aurea festa“ u Požegi protekao je u znaku dobre zabave jer je održan Festival uličnih zabavljača.

 Središnji program bio je na festivalskoj pozornici gdje je kroz temu  “Nastajanje uličnih zabavljača”  predstavljen show uz glazbu, ples, mađioničare i klaunove, te neizostavne točke sa vatrom na otvorenom prostoru. To je bilo zanimljivo za više stotina posjetitelja ispred pozornice.

Kasnije je upriličen’ “San snova” – predstava o uličnim zabavljačima.

Dio sadržaja drugog dana „Aurea festa“ održan je na okolnim lokacijama. U Pješakoj zoni(kod Poslovnog centra)nastupili su dječji likovi kao što su Danko Napuhanko i Tončica Balončica, te tamburaški sastavi Bećaruše i Sanjari, Plesna radionica Ilijane Lončar, Kućne čarolije SkaD-a, dok su u kasnim satima predstavljeni članovi Gradske glazbe Trenkovi panduri.

Bez sumnje bilo je zanimljivo i na Trgu svete Terezije gdje su bila polufinalna natjecanja mališana u pjevanju za Veliki i mali Super glas Aurea festa. Uslijedio je program „ Ajmo igrat i u kolu pivat“, te radionice Dječjih vrtića Požega, klaunovi i priča za kraj uz podsjećanje djece na njihovog ljubimca neizostavnog  Žapca Kraljevića!

Svoj doprinos i ovog dana dala je Glazbena radionica „Nota“ iz Požege čiji su polaznici i prijatelji izveli zanimljive glazbene točke domaće i svjetske glazbe u donjem dijelu Šetališne zone(ispod zgrade suda). Recimo na kraju da je ove sadržaje pripremio Dario Hak, prodirektor Festivala uličnih zabavljača.

/Foto: D. Mirković/

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića