Asfaltirane još dvije ulice u Jakšiću, dio Vukovarske, spoj Hrvatskih branitelja i Bana Josipa Jelačića: “U narednih tjedan dana će biti i odvojak Kolodvorske” /FOTO/

Nakon odrađenih pripremnih radova asfaltirane su još tri ulice u Jakšiću, dio Vukovarske, spoj Hrvatskih branitelja i Bana Josipa Jelačića. Sve ide kako je planirano. Sa infrastrukturnim radovima na području općine Jakšić se nastavlja bez obzira na godišnje odmore i ljetne vrućine.

Financijska sredstva za izvršene radove su osigurana u proračunu općine Jakšić, a njihova ukupna vrijednost je nešto više od 500 tisuća kuna. Radove je izvodila domaća tvrtka Niskogradnja Jurčak d.o.o.

-Slijedi sanacija i pripremni radovi u Livadskoj ulici u Eminovcima koju ćemo također urediti. Za tu investiciju su također osigurana sredstva u proračunu općine Jakšić. U narednih tjedan dana će biti asfaltiran i odvojak Kolodvorske. Nastavljamo dalje sa sličnim radovima gdje je to moguće, gdje imamo riješenu dokumentaciju i imovinsko-pravne odnose – kratko je prokomentirao Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić.

Foto: D. Krstanović [FGAL id=259165]

0 Comment