Antonio opet pobjeđuje: Prvi je istrčao utrku u Novskoj; priprema se i za prvenstvo Hrvatske

Autor: DK

POŽEGA / NOVSKA – Na trećoj po redu utrci u Novskoj pod nazivom “NovskaRUN” sudjelovalo je više od 200 trkačica i trkača. Utrke su bile na 8 i 16 kilometara. Unatoč kišovitom vremenu i šumskim stazama na nekim dionicama utrke su oni koji su krenuli uspješno su istrčali planiranu rutu.

Na 8 kilometarskoj stazi najbrži je među muškima bio Požežanin mlada nada iz ovih krajeva Antonio Đurčević koji je imao prolazno vrijeme 0:28:17. Antonio je za nekoliko stotinki bio brži od iskusnog atletičara Đure Komlenovića iz Kutine i Andrea Fazlića iz Malog Lošinja.

-Utrka je bila dosta zahtjevna, trčalo se po cesti, šumi i makadamu. Staza mi je jako odgovarala jer takve i volim. Ovo mi je tek druga utrka u ovoj godina ali sad tek krećem sa utrkama. Ovdje sam u Novskoj bio prvi na osam kilometara. U cilj sam usao s vremenom 28:17 min. Bila je i utrka na 16 km ali meni vise odgovaraju kraće staze. Intenzivno se pripremam za mlađe seniorsko prvenstvo Hrvatske koje će biti 10.9.2017. godine – rekao nam je Antonio Đurčević, koji dodaje kako ima novog trenera koji se oko njega jako trudi i kvalitetno ga priprema.

Antonio je sada u novom klubu, “Žumberak” iz Sošica gdje se uz novog trenera još kvalitetnije priprema i za zahtjevnije utrke.

Foto: Antonio Đurčević

Više iz kategorije