Antonio Đurčević postavio novi osobni rekord na Osječkom Ferivi polumaratonu i svrstao se u sam vrh hrvatske atletike

Autor: D.K.

Preko 1000 trkačica i trkača sudjelovalo je na 17. Osječkom Ferivi polumaratonu 10.04.2021., u sklopu kojeg je održano Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u toj disciplini. Za odlično organizirano natjecanje pod sada već uobičajeno strogim epidemiološkim mjerama, zaslužan je Maraton klub Hrvatski Sokol iz Osijeka.

Antonio je nastupao na prvenstvu Hrvatske u polumaratonu (21,097 m) završio je na 9. mj., Utrku je završio u vremenu 1:13:36 min, što je ujedno i njegov novi osobni rekord koji ga svrstava u sam vrh hrvatske atletike.

Ekipni prvaci Hrvatske bili su članovi AK Agram (1. mj.) i AK Svetice (2. mj.), te Ak Zabok (3.mj) Među ženskim ekipama pobijedile su članice AK Agram, ispred AK Sljeme i AK Svetice, dok su pojedinačnoj konkurenciji slavili Matea Parlov Koštro (AK Svetice) i Petar Bratulić (AK Agram).

REZULTATI – LINK

Pitali smo Antonija za komentare i dojmove, nakon što nam je pohvalio odlično organizirano natjecanje i Maraton klub Hrvatski sokol iz Osijeka kao organizatora i domaćina, izrazio je zadovoljstvo ostvarenim rezultatom i nastavio: – Htio bi se zahvaliti klubu Ak Žumberak za koji nastupam i treneru Borisu Šmičiklasu te svoj svojoj podršci. Staza je bila zanimljiva, dosta jak vjetar na određenim dijelovima, ali sve u svemu izlazim potpuno zadovoljan iz utrke. Vremena za pripreme je bilo dosta. Izbjegavam prometnice, gužve, okupljanja, jer trčanje je puno kojekakvih odricanja. Pošto je sad smanjen broj utrka, svi trkači se dosta ozbiljno pripremamo i na utrke idemo u full izdanju, te je zato ove godine bilo toliko dobrih trkača na Prvenstvu Hrvatske i zaista jaka konkurencija.

Treninge mi piše trener Boris Smičiklas koji je ujedno i predsjednik kluba AK Žumberak za koji nastupam. Ako mi koji trening ne paše, u dogovoru s trenerom radim korekciju treninga. Trenutno ne razmišljam o sljedećoj utrci, jer sada kako stvari stoje, situacija se mijenja iz dana u dan.

Što reći o uspjesima mladog i perspektivnog sportaša Antonija Đurčevića osim ČESTITAMO!?

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88