Anto Pavličević novi je predsjednik Nadzornog odbora Komunalca Požega: Tako je odlučio gradonačelnik Puljašić ili netko drugi!!!???

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Požege, 18.rujna 2018. godine, donesen je Zaključak o opozivu i predlaganju člana Nadzornog odbora trgovačkog društva Komunalac Požega d.o.o. Shodno tome Zaključku predloženo je Skupštini trgovačkog društva Komunalac Požega donošenje odluke o opozivu, prije isteka mandata izabranog člana Nadzornog odbora Antu Brkića. Na istoj je sjednici Gradskog vijeća predloženo Skupštini Društva da se za člana Nadzornog odbora kao predstavnik Grada Požege izabere Josip Lisjak iz Požege.

Na temelju Zaključka Gradskog vijeća Skupština trgovačkog društva Komunalac Požega pod predsjedanjem predsjednika, aktualnog zamjenika požeškog gradonačelnika, Marija Pilona, 28.rujna 2018. godine donijela je Odluku o razrješenju Ante Brkića iz Nadzornog odbora te imenovanju novog člana Josipa Lisjaka.

Anto Brkić je inače bio predsjednik Nadzornog odbora, a iz kojeg je razloga podnio ostavku na tu funkciju i na samo članstvo poznato je njemu, ali i onima koji su na tu odluku “možda” utjecali. Predsjednika Nadzornog odbora biraju članovi međusobno, iz svojih redova, dakako po političkom diktatu.

Na jučerašnjoj sjednici, 5.listopada 2018. godini na sjednici Nadzornog odbora za predsjednika je imenovan Anto Pavličević, o čemu se već nekoliko dana u kuloarima grada pričalo da će upravo on biti izabran na tu funkciju. Tako će Anto Pavličević, kao prvi među jednakima tu funkciju obnašati i sjednicama predsjedati uz novoimenovanog člana Josipa Lisaka i druge koji su ostali, Pavu Kudrića, Vladimira Šimunovića, Hrvoja Drabika, Anamariju Sikirić i Dražena Muljevića.

I nadalje neće biti problem predsjedniku Skupstine Komunalca Požega i aktualnom zamjeniku požeškog gradonačelnika Mariju Pilonu upravljati tom tvrtkom u kojoj uz stranačke kolege iz Gradskog odbora HDZ-a, koji su članovi Nadzornog odbora, ima i kao člana bližnjeg rođaka koji je ispred radnika imenovan u to tijelo.

0 Comment