Anti Franjiću kojeg podupire MOST treba dati povjerenje da se i njegov glas čuje u Skupštini Požeško-slavonske županije

Autor: PROMO

…. Mladi i uspješni poduzetnik iz Buka 22-godišnji Ante Franjić odvažio se, uz pomoć MOST-a i svojih prijatelja, uhvatiti u košac s politikom ali i iskusnim prekaljenim političarima koji dugi niz godina kroje politiku u Požeško-slavonskoj županiji onako kako to samo njima odgovara. Ante Franjić želi značajne promjene koje su nužne kako bi bila svjetlija budućnost svima, a ne samo pojedincima. To je samo jedan od razloga zbog čega Ante Franjić treba dobi povjerenje birača koji ga trebaju podržati 21.svibnja i zaokružiti listu broj 5 na lokalnim izborima.

Brojni primjeri dokazuju kako se i do onog najosnovnijeg u Požeško-slavonskoj županiji moglo doći samo ako imaš iskaznicu i to ne baš svaku, samo HDZ-ovu. Ako si to imao onda si odmah bio u većoj prednosti i bliže vatri koja te mogla ugrijati. Ostvarivanje raznih povlaštenih prava bila su moguća samo ako si bio “njihov”, prednost pri zapošljavanju imao je samo onaj kod kojeg se kroz prozirni džep na košulji jasno vidjela stranačka iskaznica. Ostvarivanje prava na raznim natječajima bila su moguća ako igrao kolo kako su svirali oni koji godinama drmaju Požeško-slavonskom županijom i gradom Pleternicom. To treba stati i takav način vođenja bilo županije, grada ili općine treba odmah prestati. 

Između ostalog to je ono za što će se Ante Franjić zalagati, koju će praksu i nepisano pravilo prekinuti što je u interesu svih građana u Požeško-slavonskoj županiji.

Što se tiče poduzetništva i obrtništva u tim sektorima leže ogromni potencijali koji se trebaju i moraju iskoristiti i to odmah. Vremena nema, čekanja nema…. Sadašnja politička garnitura ostavlja puno negativnosti i nedovoljno investicija, a o obećanjima ne treba niti govoriti.

Kada bi se ispunilo samo 30 posto onih obećanja koliko su aktualni lokalni političari govorili o zapošljavanjima na ovim prostorima ne bi bilo nezaposlenih osoba. Takva i slična obećanja slušaju se iz godine u godinu, od izbora do izbora, građani u to slijepo vjeruju i ne uspijevaju sami se uvjeriti da se od takvih obećanja gotovo ništa ne ostvaruje.

Ante Franjić ne želi ništa obećavati, naprotiv on želi raditi i stvarati i svojim angažmanom davati doprinos zajednici u kojoj živi. Kroz obitelji biznis jako dobro zna što treba poduzetništvu, ali i poljoprivredi, koji su glavni generator razvoja ali i opstanka stanovništva na ovim prostorima.

Bez razvoja gospodarstva nema budućnosti. Mladim ljudima i učenicima treba omogućiti da sami naprave svoje projekte, gdje bi mogli raditi kroz neko vrijeme i podići svoje tvrtke. Poduzetnicima se mora pomagati kroz dio sufinanciranja otvorenih radnih mjesta kako mladi ne bi odlazili trbuhom za kruhom u Irsku, Njemačku i druge zapadne i preko oceanske zemlje. I za to će se, između ostalog zalagati Ante Franjić sa svojom ekipom ako dobije povjerenje birača.

Ante Franjić progovara i o moralnoj i duhovnoj krizi uz veliki demografski pad na čemu se treba nešto pod hitno poduzeti i na tom se polju svi skupa ujediniti te usmjeriti prema boljitku i boljem životu.

To su samo od nekih razloga zbog čega bi mladom poduzetniku Anti Franjiću trebalo dati političkog vjetra u leđa, pokloniti mu povjrenje, zaokružiti listu broj 5 na lokalnim izborima 21.svibnja za Skuštinu Požeško-slavonske županije.

   

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek